Home RG.nl
AcademyCup 2019
VV Alkmaar O.15
VV Alkmaar O.17
Team/portretfoto's
GirlsEliteCup 2019
Beloften VV Alkmaar
VV Alkmaar
VV Alkmaar Academie
AZ Vrouwen'07-'11
GASTENBOEK
Contact (mail) 

 

  

TALENT KRIJGT PAS WAARDE

ALS JE HET BENUT.

 

 

GALLINI WORLD CUP 2018

PORDENONE - ITALIÉ

 30 MRT - 2 APR.

Poule B

Graphistudio Pordenone (Ita.)

VV Alkmaar (Ned.)

Ticino Selection (Zwi.)  

Pordenone-VV Alkmaar 1-4

VV Alkmaar - Ticino selec. (Zwi.) 1-0

Hellas Verona (Ita.)- VV Alkmaar 0-3

VV Alkmaar - Ferencváros (Hon.) 6-5/ 1-1

FINAL :VV Alkmaar-Nat.team Kroatie  4-0

  

Agenda    activiteiten

,,Winnaar" Gallini World Cup , Italié 

28 mrt- 2 apr.2018

Toernooi O.14/O.16 KAA Gent , Belgie 

3 en 4 juni 2018

VV Alkmaar Academy Tournament

U.14 & U.16     9-10 juni 2018

deelnemers.:

Groep U.14

VV Alkmaar (Ned) FC Honka (Fin)

Excelsior (Ned) GIF Nike (Zwe)

Odense Q. (Den)  JVOZ (Ned)

First Vienna FC (Oos) Regioteam Alk, (Ned)

Groep U.16

VV Alkmaar (Ned)  LB07 Malmó (Zwe)

Feyenoord (Ned)  sv Ahlhorner (Dui) 

KAA Gent (Bel)

DIA  (Ned)  AIK (Zwe)

 

Staf  2018-2019

trainer/coach: Rik Stieglers

elftalbeleider: Lorenzo Gomez

keeperstrainer: Ronald Gringhuis

Manager: Gerard Timmers

 

Speelsters 2018-2019

Isa Gomez

Milou Leendertse

Eva Sakkers

Charlotte Hulst

Merel Houweling

Isa Dekker

Milicia Keijzer

Margreet Boogaard

Ginia Caprino

Indy Spaan

Kyra Bommels

Melissa Zijlstra

Marèse Meester

Jasmijn van der Heijde

Kim Smal

Isabel de Vries

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

10 apr. Deelname aan een toernooi in het buitenland is altijd leuk en zeker zoals de afgelopen jaren als de beker mee naar huis gaat. Echter in Zweden was het eens geen overwinning voor onze talenten van VV Alkmaar O.17 en dat is even vreemd maar wel een goede les voor de toekomst. Wil je winnen dan moet je top zijn maar ....het was een mooie trip naar Zweden. Foto's zie menu.

8 dec. Een zwaar seioen tot nu toe voor het team van trainer/coach Rik Sliegers maar ondanks de fysieke tegenstand van de 16 jarige jongens zijn er wedstrijden waar de jongens achter de bal aanliepen en de meiden goed verzorgd spel lieten zien. Met drie overwinningen en een gelijkspel werden er toch 10 punten binnen geharkt en werd het net tot nu toe 19 keer gevonden. Zelfs bij grote achterstanden werd er tot het einde geknokt voor dat ene doelpuntje. Aan de inzet heeft het zeker niet gelegen maar tegen de tegenwoordig uit de kluite gegroeide boys zal dit seizoen voor een aantal het laatste jaar zijn dat ze in een jongenscompetitie spelen en verder gaan in een vrouwencompetitie. De toekomst zal het leren. Naar mijn weten staat er op dit moment geen competitiewedstrijd meer op het programma in 2018 maar een oefenwedstrijd is altijd mogelijk. Wat wel zeker is is dat op zaterdag de 22e een indoor- toernooi gaat plaatsvinden in het sportpalieis. Alle speelsters van de vier vrouwenteams komen met elkaar in actie op dit mixtoernooi als afsluiting van het voetbaljaar 2018.

22 sept. Boem!! Dat is nog eens de competitie beginnen. Team O.17 wint de eerste competitiewedstrijd in Heehugowaard met 1-4 tegen de jongens O.16 van Reiger Boys. Een prima start zullen we maar zeggen dan.Gefeliciteerd!! Doelpunten gemaakt door Melissa Kyra Isa G en Charlotte. (geen foto's)

8 sept. Team O.17 heeft de 2e bekerwedstrijd in eigen huis verloren van GVVV uit Veenendaal. Een fysiek lekkere pot voetbal en waar onze kanjers zich zeker niet de kaas van hun bord lieten eten. In de eerste helft vielen er geen doelpunten maar na de pauze trokken de boys aan het langste eind (0-3). Met een 0-1 op het scorebord kon het nog alle kanten opgaan maar in de laaste minuten van de wedstrijd wist GVVV nog twee keer te scoren. Jammer meiden, hard gewerkt!  fotos zie menu.

Nieuws. Het O.16 team van afgelopen seizoen gaat ook aankomend seizoen als één team door als team O.17. Een jaartje ouder betekent ook tegen een jaar oudere jongens dan afgelopen seizoen en dus fysiek een pittige opdracht. Tevens is er een nieuwe trainer aangetrokken die de kar moet gaan trekken. Gerard Timmers, die na het vertrek in april van coach Calvin Timmers de leiding op zich nam, blijft gewoon als manager jeugdvoetbal VV Alkmaar actief en geeft training aan de Academie-meisjes en Rik Stieglers is de nieuwe trainer coach van team O.17. Veel succes Rik. Nieuw in het team zijn keepster Isabel en onze Kim die dan nu echt de overstap heeft gemaakt naar VV Alkmaar. Kim is al een tijd actief bij de VVA en kent de groep al goed. Met Isabel bij de groep heeft het team nu twee keepers en dat is tegenwoordig gewoon nodig in geval van blessure. Ook ik ben weer als keeperstrainer actief bij het team en probeer de keepsters nog beter te maken dan ze al zijn. Staf en speelsters heel veel succes aankomend seizoen.

2018 - 2019

26 mei. Het team van interim trainer/coach Gerard Timmers heeft de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld en is in de jongens competitie O.15 op een zeer verdienstelijke vijfde plaats geeindigt. Twaalf punten uit negen wedstrijden mag best een knappe prestatie gevonden worden tegen de fysiek sterke boys op die leeftijd. Rest alleen nog de toernooien in juni en kan men rustig aan de vakantie beginnen te denken want het is wederom een pittig jaar geweest en zijn de meiden en ik denk zelfs ook de ouders wel toe aan wat rust. De start van de nieuwe competitie van het O.17 team staat voor het weekend 22/23 september maar gelukkig duurt dat nog even.

7 mei. VV Alkmaar Academy Cup 2018. Trots prenteren we de deelnemende teams voor deze editie. Kim Bakkun is achter de schermen er al maanden mee bezig met deze clubs als resultaat. We verwelkomen teams uit Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Belgié en natuurlijk Nederland. Wederom een mooi deelnemersveld . Wedstrijden in de poule van O.14 en O.16 zullen gespeelt worden op 9 en 10 juni. Kim bedankt. 

23 apr. Voor het aankomend seizoen gaan we Kim Smal zien voetballen in het team O.17. Zij maakt de overstap van haar club naar VV Alkmaar. Kim is zeker geen onbekende want ze traint al het hele seizoen mee met het team en was ook mee naar Italié waar ook zij kampioen werd met het team. Welkom Kim. Spits Sanne Koopman die plots in de winterstop de overstap maakte naar het beloftenteam doet het daar prima. Menig team in de Topklasse heeft al moeten ervaren hoe goed Sanne is in de aanval. Ga zo door Sanne.

22 apr. VV Alkmaar krijgt in het nieuwe seizoen 2018-2019 er een 2e jeugdteam bij in de competitie. Waar toch wel is gebleken dat de overstap van een O.16 team naar meteen het beloftenteam in de Topklasse een te grote stap is voor een aantal speelsters kunnen de speelsters van O.16 ook aankomend seizoen bij elkaar blijven en worden team O.17. Nieuw aankomend seizoen is dus het jeugdteam O.15 die zal uitkomen in de jongenscompetitie O.14. Het team bestaat natuurlijk uit geselecteerden van onze eigen Academie en wie weet van nieuwe talenten die ontdekt worden. vragen/ info  zie Facebook: VV Alkmaar Meiden Voetbal Academie of mail naar Gerard Timmers> academie@vvalkmaar.nl

Nieuws. Na vele jaren heeft coach Calvin Timmers per 3 april ,na thuiskomst van het prachtige toernooi in Italié, afscheid genomen van de groep en is vertrokken naar Portugal om daar te gaan voetballen. Gelukkig was dit al enkele weken bekent maar ondanks dat was er veel verdriet bij het afscheid. Calvin blijft de groep op de voet volgen via de media en wie weet zien we hem weer over een jaar terug op het oude nest. Calvin bedankt voor die vele jaren en succes en veel plezier in Portugal !! Voor de rest van het seizoen neemt Gerard Timmers de coaching over van zijn zoon.

28 Mrt.-3 Apr. 2018. Gallini World Cup toernooi 2018 Italié. Soms maak je wat mee en vergeet je weer maar deze reis naar Italié was onvergetelijk net als twee jaar eerder met de Rome Cup, echter de tegenstanders dit toernooi waren van hoog niveau en dus moesten de meiden hun beste voetbal laten zien want als waarschijnlijk jongste team dachten de tegenstanders dat ze die hollandse meiden wel eens een poepie zouden laten ruiken. Elk team liep na 50 minuten voetbal met de staart tussen de benen richting hun kleedkamer want die jonkies lieten ze alle hoeken van het veld zien met af en toe oogstrelend voetbal wat door de andere coaches niet onopgemerkt bleef. Lovende woorden over de fantastische groep meiden die het tot de finale schopte en zelfs het Nationale team van Kroatié O.16 van de mat speelden. De bekende woorden ,,Ze kregen voetballes" was hier zeker op z''n plaats met als uitslag 4-0 voor onze kanjers van VV Alkmaar en als Best Player van het toernooi onze aanvoerster Milou.. Wat hebben wij, Calvin Gerard Lorenzo en ik (Ronald) genoten van deze prestatie. Trots is het woord! Zes dagen van huis en de focus op het voetbal met heel belangrijk de steun van een fantastische groep familieleden die van zich hebben laten horen. Zeker een applaus waard.  Benieuwd naar de vele foto's?  Na drie dagen alleen maar fotobewerking staat alles erop behalve nog de trip met de groep naar Venetié. Ook deze reportage zal binnenkort klaar zijn.

Jan. 2018 VV Alkmaar O.16 is het jaar goed begonnen met een 2e plaats op een sterk bezet voetbaltoernooi bij sc tGooi. Met nul tegendoelpunten in vijf wedstrijden werd er uiteindelijk verloren in de finale (0-0) op penalty's van ADO Den Haag. Sanne werd speelster van het toernooi en Marese beste keepster dus dat zegt wel wat over het verzorgde spel van onze kanjers. Menig jongensteam in de competitie werd al eens met goed spel overklast en eind maart mogen ze dat weer laten zien op een groot internationaal toernooi in Italié waar ze meedoen in Pordenone met de Gallini World Cup. Deelnemende teams O.17 zijn o.a. de Nationale teams van  Roemenié-Croatié-Estland en clubs als Empoli, Verona (beide italié) en Ferencváros (Hongarije) en teams uit Bulgarije Frankrijk en Zwitserland. We kunnen stellen dat dit een sterk bezet toernooi is maar wij zijn VV Alkmaar en zullen daar eens laten zien wat onze talenten O.16 in huis hebben in een toernooi van meiden O.17. Natuurlijk volgt er een uitgebreide fotoreportage van deze trip op deze website maar ook dagelijks probeer ik de thuisblijvers op de hoogte te houden via Facebook en Instagram. (let op: ik heb per jan.2018 een ander instagram account !! >Ronald Gringhuis - Purmerend)

  

  

 SOMETIMES YOU WIN.

SOMETIMES YOU LEARN. 

 

Competitie  2018-2019

Najaarcomp. JO.16 1M 

1e klasse

programma:

  Reiger Boys - VV Allmaar 2-4

VV Alkmaar - Wieringermeer 0-3

Adelbert - VV Alkmaar 2-1

 VV Alkmaar - KSV  5-9

 KGB - VV Alkmaar 8-1

VV Alkmaar - FC Den Helder 1-1

 Alcmaria V. - VV Alkmaar 1-4

VV Alkmaar - Vrone  0-3

 West Frisia - VV Alkmaar  4-0

VV Alkmaar - Zwaluwen30  2-0

HSV - VV Alkmaar  7-1

11e.  VV Alkmaar O.17  11-10 (19-40)

 2019 

  

(wedstrijden nnb)

 

 oefenwedstrijden:

nnb

Bekertoernooi 2018-2019

Cobu Boys - VV Alkmaar

GVVV - VV Alkmaar  0-3

DVSU - VV Alkmaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 .

www.ronaldgringhuis.nl | All rights reserved ©

to Top of Page