Home RG.nl
Academy Cup 2018
VV Alkmaar O.16
Team/Portetfoto's
VV Alkmaar-Alliance
VV Alkmaar-A'veen H.
DSOV-VV Alkmaar
Gallini WorldCup2018
Alkmaar-Wherevogels
Aalsmeer-VV Alkmaar
IJmuiden-VV Alkmaar
Uitgeest-VV Alkmaar
Kerstteamfoto 2017
VV Alkmaar-WSV'30
FortunaW-VV Alkmaar
Castricum-VV Alkmaar
vv Alkmaar-KFC
vv Alkmaar-de Rijp
Jong VV Alkmaar
VV Alkmaar
VV Alkmaar Academie
Telstar 2011-2017
AZ Vrouwen'07-'11
GASTENBOEK
Contact (mail)


 TALENT KRIJGT PAS WAARDE ALS JE HET BENUT !                                                                  VV Alkmaar > sportpark AFC'34 - Robonsbosweg 10 - 1816 MK - Alkmaar

 

 

GALLINI WORLD CUP 2018

PORDENONE - ITALIÉ

 30 MRT - 2 APR.

Poule B

Graphistudio Pordenone (Ita.)

VV Alkmaar (Ned.)

Ticino Selection (Zwi.) 

30 mrt. 

Pordenone-VV Alkmaar 1-4

31 mrt.

VV Alkmaar - Ticino selec. (Zwi.) 1-0

 1/4 finale 1 apr.

Hellas Verona (Ita.)- VV Alkmaar 0-3

1/2 finale

VV Alkmaar - Ferencváros (Hon.)

uitslag 1-1 (6-5 na Pen.)

2 april Finale

VV Alkmaar-Nat.team Kroatie  4-0

 

 Oefenwedstrijden:

 nnb

 

Zwaluwen Bekertoernooi:

FC Den Helder JO15-  VV Alkmaar 3-3

VV Alkmaar JO15-- JVC JO15  0-3

 

Agenda    activiteiten

,,Winnaar" Gallini World Cup , Italié 

28 mrt- 2 apr.

Toernooi O.14/O.16 KAA Gent , Belgie 

3 en 4 juni

VV Alkmaar Academy Tournament

U.14 & U.16     9-10 juni 2018

deelnemers.:

Groep U.14

VV Alkmaar (Ned) FC Honka (Fin)

Excelsior (Ned) GIF Nike (Zwe)

Odense Q. (Den)  JVOZ (Ned)

First Vienna FC (Oos) Regioteam Alk, (Ned)

Groep U.16

VV Alkmaar (Ned)  LB07 Malmó (Zwe)

Feyenoord (Ned)  sv Ahlhorner (Dui) 

KAA Gent (Bel)

DIA  (Ned)  AIK (Zwe)

 

Staf  2017-2018

trainer/coach: Gerard Timmers

elftalbeleider: Lorenzo Gomez

keeperstrainer: Ronald Gringhuis

Manager: Gerard Timmers

Coach Calvin Timmers 3 april helaas gestopt ivm vertrek naar Portugal.

 

Speelsters 2017-2018

Isa Gomez

Milou Leendertse

Eva Sakkers

Charlotte Hulst

Sanne Koopman

Merel Houweling

Isa Dekker

Milicia Keijzer

Margreet Boogaard

Ginia Caprino

Indy Spaan

Kyra Bommels

Melissa Zijlstra

Marèse Meester

Jasmijn van der Heijde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

26 mei. Het team van interim trainer/coach Gerard Timmers heeft de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld en is in de jongens competitie O.15 op een zeer verdienstelijke vijfde plaats geeindigt. Twaalf punten uit negen wedstrijden mag best een knappe prestatie gevonden worden tegen de fysiek sterke boys op die leeftijd. Rest alleen nog de toernooien in juni en kan men rustig aan de vakantie beginnen te denken want het is wederom een pittig jaar geweest en zijn de meiden en ik denk zelfs ook de ouders wel toe aan wat rust. De start van de nieuwe competitie van het O.17 team staat voor het weekend 22/23 september maar gelukkig duurt dat nog even.

7 mei. VV Alkmaar Academy Cup 2018. Trots prenteren we de deelnemende teams voor deze editie. Kim Bakkun is achter de schermen er al maanden mee bezig met deze clubs als resultaat. We verwelkomen teams uit Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Belgié en natuurlijk Nederland. Wederom een mooi deelnemersveld . Wedstrijden in de poule van O.14 en O.16 zullen gespeelt worden op 9 en 10 juni. Kim bedankt. 

23 apr. Voor het aankomend seizoen gaan we Kim Smal zien voetballen in het team O.17. Zij maakt de overstap van haar club naar VV Alkmaar. Kim is zeker geen onbekende want ze traint al het hele seizoen mee met het team en was ook mee naar Italié waar ook zij kampioen werd met het team. Welkom Kim. Spits Sanne Koopman die plots in de winterstop de overstap maakte naar het beloftenteam doet het daar prima. Menig team in de Topklasse heeft al moeten ervaren hoe goed Sanne is in de aanval. Ga zo door Sanne.

22 apr. VV Alkmaar krijgt in het nieuwe seizoen 2018-2019 er een 2e jeugdteam bij in de competitie. Waar toch wel is gebleken dat de overstap van een O.16 team naar meteen het beloftenteam in de Topklasse een te grote stap is voor een aantal speelsters kunnen de speelsters van O.16 ook aankomend seizoen bij elkaar blijven en worden team O.17. Nieuw aankomend seizoen is dus het jeugdteam O.15 die zal uitkomen in de jongenscompetitie O.14. Het team bestaat natuurlijk uit geselecteerden van onze eigen Academie en wie weet van nieuwe talenten die ontdekt worden. vragen/ info  zie Facebook: VV Alkmaar Meiden Voetbal Academie of mail naar Gerard Timmers> academie@vvalkmaar.nl

Nieuws. Na vele jaren heeft coach Calvin Timmers per 3 april ,na thuiskomst van het prachtige toernooi in Italié, afscheid genomen van de groep en is vertrokken naar Portugal om daar te gaan voetballen. Gelukkig was dit al enkele weken bekent maar ondanks dat was er veel verdriet bij het afscheid. Calvin blijft de groep op de voet volgen via de media en wie weet zien we hem weer over een jaar terug op het oude nest. Calvin bedankt voor die vele jaren en succes en veel plezier in Portugal !! Voor de rest van het seizoen neemt Gerard Timmers de coaching over van zijn zoon.

28 Mrt.-3 Apr. 2018. Gallini World Cup toernooi 2018 Italié. Soms maak je wat mee en vergeet je weer maar deze reis naar Italié was onvergetelijk net als twee jaar eerder met de Rome Cup, echter de tegenstanders dit toernooi waren van hoog niveau en dus moesten de meiden hun beste voetbal laten zien want als waarschijnlijk jongste team dachten de tegenstanders dat ze die hollandse meiden wel eens een poepie zouden laten ruiken. Elk team liep na 50 minuten voetbal met de staart tussen de benen richting hun kleedkamer want die jonkies lieten ze alle hoeken van het veld zien met af en toe oogstrelend voetbal wat door de andere coaches niet onopgemerkt bleef. Lovende woorden over de fantastische groep meiden die het tot de finale schopte en zelfs het Nationale team van Kroatié O.16 van de mat speelden. De bekende woorden ,,Ze kregen voetballes" was hier zeker op z''n plaats met als uitslag 4-0 voor onze kanjers van VV Alkmaar en als Best Player van het toernooi onze aanvoerster Milou.. Wat hebben wij, Calvin Gerard Lorenzo en ik (Ronald) genoten van deze prestatie. Trots is het woord! Zes dagen van huis en de focus op het voetbal met heel belangrijk de steun van een fantastische groep familieleden die van zich hebben laten horen. Zeker een applaus waard.  Benieuwd naar de vele foto's?  Na drie dagen alleen maar fotobewerking staat alles erop behalve nog de trip met de groep naar Venetié. Ook deze reportage zal binnenkort klaar zijn.

Jan. 2018 VV Alkmaar O.16 is het jaar goed begonnen met een 2e plaats op een sterk bezet voetbaltoernooi bij sc tGooi. Met nul tegendoelpunten in vijf wedstrijden werd er uiteindelijk verloren in de finale (0-0) op penalty's van ADO Den Haag. Sanne werd speelster van het toernooi en Marese beste keepster dus dat zegt wel wat over het verzorgde spel van onze kanjers. Menig jongensteam in de competitie werd al eens met goed spel overklast en eind maart mogen ze dat weer laten zien op een groot internationaal toernooi in Italié waar ze meedoen in Pordenone met de Gallini World Cup. Deelnemende teams O.17 zijn o.a. de Nationale teams van  Roemenié-Croatié-Estland en clubs als Empoli, Verona (beide italié) en Ferencváros (Hongarije) en teams uit Bulgarije Frankrijk en Zwitserland. We kunnen stellen dat dit een sterk bezet toernooi is maar wij zijn VV Alkmaar en zullen daar eens laten zien wat onze talenten O.16 in huis hebben in een toernooi van meiden O.17. Natuurlijk volgt er een uitgebreide fotoreportage van deze trip op deze website maar ook dagelijks probeer ik de thuisblijvers op de hoogte te houden via Facebook en Instagram. (let op: ik heb per jan.2018 een ander instagram account !! >Ronald Gringhuis - Purmerend)

Dec.2017. De talenten van O.16 draaien lekker mee in de competie. Met vier gewonnen wedstrijden en twee gelijke spelen bevinden ze zich in de middenmoot van de ranglijst wat een fantastisch resultaat is. Nu tijd voor de winterstop en even tijd voor ontspanning met de feestdagen. Natuurlijk ook een kerst/nieuwjaars groet van het team voor iedereen.

 

26 sept. 2017. De jaarlijkse fotosessie is geweest en ik heb geprobeerd ze weer zo mooi mogelijk op de foto te zetten. De standaard portretfoto is verstuurd naar de vv Alkmaar website dus die is daar binnenkort te bewonderen en ik hoop snel met een andere versie te komen die ik vanzelfsprekend op deze pagina zal plaatsen. Ook de teamfoto is mooi geworden en ik zal die snel publiceren.

Sept.2017. et nieuwe seizoen is voor het team van Calvin Timmers al enige weken aan de gang. Ruim de helft van deze selectie is nieuw dus zal het weer even wennen worden maar ook dit seizoen is er weer veel talent te bewonderen. Nieuw bij vv Alkmaar O.16 zijn Margreet Ginia Marèse Merel Esmee Indy Kyra en Melissa. Ik wens jullie veel succes. De eerste wedstrijden zijn geweest met wisselend succes in de beker en de eerste competitiewedstrijd werd met 3-5 verloren maar... een fantastische goal van Milou. Echter geen punten maar die komen vanzelf. 

Een nieuw seizoen en dus nieuwe kansen voor de toptalenten van de VV Alkmaar Academie team O.16. Een nieuwe naam en nieuw onderkomen voor het komend seizoen met waarschijnlijk een aantal nieuwe gezichten in het team na het doorschuiven van zes speelsters naar het beloftenteam.  Allemaal spannend dus. 

 

Competitie  2017-2018

Najaarcomp. JO.15 1M 

1e klasse-02

programma:

  VV Allmaar - de Rijp  3-5  foto's

ODIN'59 - VV Alkmaar 0-2

VV Alkmaar - KFC 4-2   foto's

Castricum - VV Alkmaar 7-1 foto's

HSV - VV Alkmaar 3-1

VV Alkmaar - Limmen 2-2

Fortuna W'veer - VV Alkmaar 1-2 foto's

VV Alkmaar - DEM 1-3

Fortius asv. - VV Alkmaar 3-1

VV Alkmaar - WSV 1930  2-3 foto's

SVA - VV Alkmaar 0-0

VV Alkmaar - Kennemers 2-1

 2018 

 FC Uitgeest - VV Alkmaar 4-0 foto's

(Laatste wedstrijd najaars-competitie)

-----

programma

voorjaarscomp.  JO15-1M

1e klasse-06

 VV Alkmaar - SVA 1-5

IJmuiden-VV Alkmaar 0-1 foto's

FC Aalsmeer - VV Alkmaar 5-0 foto's

VV Alkmaar - De Wherevogels 3-1 foto's

DSOV - VV Alkmaar 4-2 foto's

VV Alkmaar - A'veen Heemraad  0-2 foto's

de Kennemers - VV Alkmaar 2-3

VV Alkmaar - Hoofddorp 1-0

DEM - VV Alkmaar  3-0

VV Alkmaar - Alliance'22  2-4

 

Doelpunten najaar/voorjaar-competitie

   Najaar VoorjaarTotaal 
 

Sanne 

Jasmijn

Milou

Isa G.

Kyra

Charlotte

Eva

Margreet

Melissa

e.d.tegenstander 

5

3

2

2

2

1

1

1

1

1

0

2

1

2

0

1

0

0

3

0

5

5

3

4

2

2

1

1

4

nvt

(bijgewerkt t/m 14 apr.)

 

Statistieken

Najaar competitie 2017-2018

4 × gewonnen  = 26,7 %

2 × gelijk = 20,0 %

7 × verloren = 53,3 %

14 punten, 21 voor en 34 tegen doelp.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

www.ronaldgringhuis.nl | All rights reserved ©

to Top of Page