Home RG.nl
Telstar vrouwen1
5juli trainingwedstr
Telstar-Saestum
Telstar beloften
Telstar Academie
Telstar '11-'17
Telstar Aca'13-'17
VV Alkmaar '17-'20
AZ Vrouwen'07-'11
GASTENBOEK
Contact (mail)


 

 BUKO stadion  , Minister van houtenlaan 123.   1981EK Velsen-Zuid  mail: info@telstarvrouwen.nl

 Sportcentrrum Haarlem

sport & health   sinds 1971 

 

Telstar selectie vrouwen 2022-2023

Anna Ursem

Anna van der Vlist

Annemiek Kruijthof

Brecht Haakma

Chelly Drost

Dominique Bruinenberg

Felice Hermans

Femke Prins

Isa Gomez

Kelly Steen

Kyah Coady

Lune Miedema

Mei Wei Rispens

Nienke Wierda

Puck Donker

Sascha van Zelst

Stephanie Kemper

 

staf: 

hoofdtrainer: Marelle Worm

ass,trainer: Hans de Winter

keeperstrainer: n.t.b.

teammanager : Claudia Zwiers

fysio-KENAMJU: Kirsten Hillebrand

fysio-KENAMJU: Laura Jansen

manager : Hans de Winter

 

---------------------------------------------------------

Ook dit seizoen heeft het huismerk Robey weer een nieuw thuis en uitshirt ontworpen voor de mannen en vrouwen van Telstar.

foto's: sc Telstar

 

 

 

 

  

  TELSTAR VROUWEN 1  SEIZOEN 2022-2023 

9 juli 2022. De eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen was er één met twee gezichten. Lekker voetbalweer in Velsen-Zuid en na de wedstrijd van het beloftenteam mochten de vrouwen1 aantreden tegen het altijd sterke Saestum wat altijd meedoet om de prijzen in de Topklasse. Echter compleet aantreden was er deze middag niet bij want er waren afmeldingen door ziekte, corona en blessures. Geen lekker begin maar dat werd opgelost met enkele speelsters uit het beloftenteam dat er net 90 minuten op had zitten maar het moest maar. Een prima start voor de Telstar vrouwen want binnen 2 minuten zat de bal er al in en kwamen ze op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust werd het 2-0 en eigenlijk niks aan de hand zou je denken. In de tweede helft, met nog meer beloftenspeelsters, kregen ze de ene na het andere doelpunt om hun oren met uiteindelijk een uitslag van 2-5. Een prima tweede helft van Saestum dus kunnen we rustig stellen.  foto's wedstrijd zie menu.

5 juli 2022. Ik zou haast zeggen Massa is Kassa maar zo makkelijk is dat niet. Om nog meer sponsoren te vinden die willen investeren in de Witte Leeuwinnen zijn de speelsters op pad geweest in juni en zijn bij heel veel bedrijven in de regio naar binnen gestapt en hun uitgenodigt om op 5 juli naar het stadion te komen om te luisteren naar sprekers en lekker te genieten van heerlijk eten.  Een zeer geslaagde middag/avond voor de organisatie van de Telstar Leeuwinnen kunnen we naderhand zeggen. Voor ruim 100 genodigden speelden de beide teams een wedstrijd onderling en luisterden men naar een aantal belangrijke sprekers binnen de Telstar organisatie. De avond (16.30 uur tot 20.00 uur) werd afgesloten met koffie met gebak en nieuwe sponsoren vulde hun formulier in. Een fantastich goed georganiseerde avond kunnen we stellen. foto's van de onderlinge wedstrijd en o.a. van de talkshow (presentator Hans de Winter met speelsters Chelly Sascha en Dominique) zijn te vinden in het menu. 

juli 2022. De kop is eraf en de dus rolt de bal weer. Veel nieuwe gezichten bij de Telstar vrouwen en dat was hard nodig want met ook een beloftenteam, dat net als afgelopen seizoen  in hun landelijke klasse blijven uitkomen, komt er dus een team bij en dus werd er hard gewerkt achter de schermen om kwalitatief  goede speelsters binnen te hengelen zoals men dat mooi kan zeggen. Van het beloftenteam van afgelopen jaar maken Isa, Puck, Nienke, Brecht, Anna en Stephanie de overstap naar de Eredivisie. Ook Chelly Drost, afgelopen jaar nog assistent trainer bij de beloften, kon het toch niet laten en besloot weer de voetbalschoenen aan te trekken. Terug op het oude nest zou je kunnen zeggen voor Chelly maar ook keepster Kelly Steen heeft opnieuw de overstap gemaakt naar Telstar en alsof dat niet genoeg is komt ook oud Telstar speelster Dominique Bruinenberg het team versterken. Zij keert de Bundesliga de rug toe en kiest ook voor Telstar. Speelsters die uit de Nederlandse competitie komen en al jaren op hoog niveau voetballen zijn Annemiek Kruijthof, Felice Hermans, Femke Prins, Lune Miedema, Sascha van Zelst, Anna Ursem en Kyah Coady. Van de Ajax beloften heeft keepster Mei Wei Rispens de overstap gemaakt naar Telstar. Al met al een prachtige mix van ervaring en ik wens iedereen heel veel succes in de Eredivisie en welkom bij Telstar.     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                             

 Programma :

 2022

16-18 sep. ADO Den Haag - Telstar

23-25 sep. Telstar - Ajax

30-2 okt. Feyenoord - Telstar

14-16 okt.  Telstar Vrij

21-23 okt. Telstar - Heerenveen

28-30 okt. Excelsior - Telstar

4-6 nov. Telstar - FC Twente

18-20 nov. Telstar - VV Alkmaar

25-27 nov. PEC Zwolle - Telstar

2-4 dec. Fortuna Sittard

9-11 dec. Telstar - PSV

2023

20-22 jan. Telstar - Excelsior

27-29 jan. Ajax - Telstar

3-5 febr. FC Twente - Telstar

10-12 febr. Teldtar - PEC Zwolle

25-26 febr. KNVB Beker 1/8 finales

3-5 mrt. VV Alkmaar - Telstar

10-12 mrt. Telstar - Feyenoord

17-19 mrt. KNVB Beker 1/4 finales

24-26 mrt. PSV - Telstar

31-2 apr. Telstar - Fortuna Sittard

15-16 apr. KNVB Beker 1/2 finales

21-23 apr. Heerenveen - Telstar

28-30 apr. Telstar - ADO Den Haag

5-7 mei  Telstar VRIJ

14 mei KNVB Beker Finale

EredivisieCup

18 mei (don.) 

21 mei (zon.)

25 mei (don.)

29 mei (maa.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.ronaldgringhuis.nl | All rights reserved ©

to Top of Page