Home RG.nl
Telstar vrouwen1
Portretten/teamfoto
Ajax-Telstar
Telstar-Excelsior
Oef: Telstar-Alkmaar
Trainingskamp
Telstar-PSV
Fort.Sittard-Telstar
PEC Zwolle-Telstar
Telstar-VV Alkmaar
Excelsior-Telstar
Telstar-Ajax
Telstar-Heerenveen
OHL-Telstar
Feyenoord-Telstar
ADO DenHaag-Telstar
Telstar-Excelsior
Rijnvogels-Telstar
5juli trainingwedstr
Telstar-Saestum
Telstar beloften
Telstar Academie
Telstar '11-'17
Telstar Aca'13-'17
VV Alkmaar '17-'20
AZ Vrouwen'07-'11
GASTENBOEK
Contact (mail)


 

 

 

 BUKO stadion  , Minister van houtenlaan 123.   1981EK Velsen-Zuid  mail: info@telstarvrouwen.nl

 Sportcentrrum Haarlem

sport & health   sinds 1971 

Telstar selectie vrouwen 2022-2023

Anna Ursem, Anna van der Vlist

Annemiek Kruijthof,  Brecht Haakma

Chelly Drost,  Dominique Bruinenberg

Felice Hermans,  Femke Prins

Isa Gomez,  Kelly Steen

Kyah Coady,  Lune Miedema

Mei Wei Rispens,  Nienke Wierda

Puck Donker,  Samya Hassani

Sascha van Zelst,  Stephanie Kemper

 

staf: 

hoofdtrainer: Marelle Worm

ass,trainer: Hans de Winter

keeperstrainer: Dennis de Jong

teammanager : Claudia Zwiers

fysio-KENAMJU: Kirsten Hillebrand

fysio-KENAMJU: Laura Jansen

manager : Hans de Winter

 

 Doelpunten:

Samya Hassani

Isa Gomez

Anna vd Vlist

Kayh Coady

Felice Hermans

Dominique Bruinenberg

Femke Prins

 2022-2023

4

2

1

1

1

1

1

 oefenwedstrijden:

FC Eindhoven-Telstar 1-3

Telstar-VV Alkmaar 4-0

---------------------------------------------------------

Ook dit seizoen heeft het huismerk Robey weer een nieuw thuis en uitshirt ontworpen voor de mannen en vrouwen van Telstar.

foto's: sc Telstar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  TELSTAR VROUWEN 1  SEIZOEN 2022-2023 

27 jan.2023  In de laatste drie wedstrijden 7 punten uit drie wedstrijden en wat zou het mooi zijn als de Witte Leeuwinnen wederom een punt of zelfs drie punten zouden pakken in Amsterdam. Maar zo makkelijk is dat niet want Ajax is de tegenstander en strijd om het kampioenschap maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Inmiddels weten we dat het team grote stappen heeft gemaakt en zo'n pakslaag thuis van 2-7 toen zou het zeker niet worden. Een heerlijke wedstrijd waar Anna al na één minuut een hele grote kans net naast schiet. De toon was gezet en Ajax wist meteen waar het aan toe was want achteruit leunen van Telstar dat konden ze wel vergeten. Druk op Ajax was de opdracht en dat ging prima. Ajax was gedwongen om steeds de lange bal te hanteren maar onze verdedigers en zeker onze keepster Kelly stonden hun vrouwtje. Telstar zelf kreeg kansen, heel gevaarlijke kansen maar keepster Lize Kop van Ajax wist ze te keren of gingen over. Met 0-0 gingen de beide teams aan de thee. Het was Ajax dat in de 54e minuut de score opende. 1-0. Echter Telstar bleef hetzelfde spelletje spelen en dus goed verdedigen en loeren op die enkele kans die altijd wel komt. Helaas mocht het niet zo zijn dat de Witte Leeuwinnen een puntje konden bijschrijven bij het totaal. Wederom strijd geleverd en het Ajax heel moeilijk hebben gemaakt en dat is al een prestatie op zich zelf. Geloof in eigen kunnen is het motto voor het team van Marelle Worm en de punten komen vanzelf. Prima wedstrijd toch! foto's zie menu.

20 jan.2023 Doorgaan waar het team was gebleven voor de winterstop en dat is winnen. Na winst in twee oefenwedstrijden was het nu tijd om in de eerste competiewedstrijd van 2023 ook de goede lijn door te trekken tegen Excelsior. Een belangrijke wedstrijd gezien de ranglijst want Telstar wil omhoog kijken en dat moet beginnen met Excelsior. Wederom strijd want dat begint wel een kenmerk te worden voor de witte leeuwinnen en met succes. Het team van Marelle Worm kwam nog wel achter met 0-1 door eigenlijk een eigen fout in de verdediging maar wist al heel snel een fout van de Exc.keepster keihard af te straffen. (1-1). Het was Isa die goed bleef doorlopen of eigenlijk gezegd zeer oplettend was en de bal voor de voeten van de keepster weg tikte en niet kon missen voor een leeg doel. in de 1e helft stond de 2-1 ook al op het scorebord want Semya weet met een mooie stiftbal de uitkomende keepster kansloos te laten. De rest van de wedstrijd  werd er gestreden door beide teams om elke meter en Telstar weet zelfs op 3-1 te komen via een rake kopbal van Anna maar werd afgekeurd wegens buitenspel waar op de foto's absoluut geen sprake van was. Onbegrijpelijk! Nu was dat niet het enige wat fout ging bij het arbitrale trio wat tot veel woede veroorzaakten uin het veld als buiten het veld. Maar goed, de winst is binnen en Telstar stijgt drie plaatsen op de ranglijst. Klasse meiden!  foto's zie menu.

14 jan.2023 De oefenperiode in de winterstop zit erop en de eredivisie staat weer op het punt van beginnen met een wedstrijd tegen Excelsior op de 20e januari. De laatste oefenwedstrijd was thuis tegen VV Alkmaar waar eerder nog in de competitie met 0-1 van werd verloren. Telstar gaat steeds beter draaien en dat was ook te zien in deze wedstrijd want er werd met 4-0 gewonnen op deze regenachtige dag. minder nieuws is dat Femke met een enkel blessure is uitgevallen en de vraag is nu hoelang zij langs de kant moet blijven. Sterkte Femke. foto's zie menu. 

5-8 jan.2023 Het nieuwe jaar is begonnen en na een korte winterstop zijn de vrouwen van Telstar weer begonnen met trainen en voor vier dagen afgereisd naar Winterswijk voor een trainingskamp. Dagelijks een bomvol programma van trainen en  groepsactiviteiten en natuurlijk een oefenwedstrijd. De wedstrijd vond plaats in Eindhoven tegn FC Eindhoven die gewonnen werd door de Witte Leeuwinnen met 1-3. Ook was er tijd voor ontspanning zoals o.a. een escaperoom en het fantastische spel Hunted waarin groepjes twee uur lang in Winterswijk uit handen moeten blijven van de hunters ofwel de stafleden. Een zeer geslaagd trainingskamp kan ik wel stellen. Foto's van o.a. de wedstrijd, trainingen en activiteiten ....zie menu.

9 dec.2022.  En daar is de eerste overwinning van het seizoen !!! Een fantastische avond om 2022 af te sluiten. Het harde werken is eindelijk beloond kunnen we wel stellen. PSV was de prooi van deze avond en met een 2-0 overwinning bracht dat de eerste zege van het seizoen. Met perfect keeperswerk van Kelly, zoals vaker dit seizoen, bleef Telstar in de race om zomaar te zeggen en uiteindelijk was het Isa die de 1-0 liet aantekenen en even later was het Samya die oplettend was bij een lange trap van Kelly en alleen op de goal afging en de keepster van PSV kansloos liet in de korte hoek. Een prima overwinning en dat smaakt naar meer. De wedstrijd stond in het teken van,,Stop geweld tegen vrouwen" en speciaal voor deze wedstrijd heeft de KNVB alleen vrouwelijke scheids-en grensrechters op deze wedstrijd gezet wat een primeur is in Nederland. Foto's zie menu.

 

2 dec 2022. Wat een blijdschap na het behaalde resultaat in Sittard. Eindelijk na al die nederlagen werd er een punt gepakt tegen de nummer drie Fortuna Sittard. Een goed spelend Telstar klapte er vanaf de aftrap bovenop en bleven tot de laatste minuut vechten voor een goed resultaat.  Fortuna mist een penalty en daarna was het de beurt aan Telstar dat, door een vrije trap van Do en prima afgewerkt met een fantastische kopbal van Femke, de 0-1 op het scorebord liet aantekenen. Fortuna niet scherp voor de goal maar ik zeg liever wat een kanjer hebben wij op doel met al haar reddingen. Helaas toch twee tegentreffers in de loop van de wedstrijd maar Telstar geeft niet op. Samya komt erin tegen het einde en in de 94e minuut haalt ze verwoestend uit en laat de keepster van Sittard kansloos. Ja wat er dan gebeurt langs de lijn dat is een enorme ontlading (zie foto's) en uiteindelijk bleef het 2-2 wat een een fantastisch resultaat is. Een zeer uitgebreide fotoreportage zie menu.

nov. 2022. Dat het niet wil lukken is inmiddels wel duidelijk gezien de stand op de ranglijst. Echter bij fases spelen de Witte Leeuwinnen in een wedstrijd een goede partij en krijgen grote mogelijkheden voor het doel van de tegenstander maar tot daar en niet verder. Tegen FC Twente eerder deze maand werd er verloren met 0-4 maar de formatie van Marelle Worm maakten het Twente geruime tijd moeilijk en was het gewoon beter. Echter de punten juist moeten gepakt worden tegen het rechter rijtje van de ranglijst en dan zijn twee verliespartijen met 0-1 (VVA) en 0-1 afgelopen vrijdag in Zwolle erg zuur. Wederom de scherpte voor de goal maar ook voor de eigen goal liet af en toe te wensen over. Een keeper staat er om ballen tegen te houden en dankzij Kelly bleef Telstar in de wedstrijd. Eén doelpunt dan van de Witte Leeuwinnen en alles wordt anders maar dat gebeurt dus niet. Maar goed, ze trainen hard en na al die verliespartijen moet het een keer mee gaan zitten zou je zeggen, Volgende week de uitwedstrijd naar Sittard wat ook een pittige kluif zal worden maar je weet maar nooit.  foto's van o.a. Alkmaar en PEC Zwolle zie menu.

28 okt.2022. Het eerste punt is binnen! Voor de wedstrijd tegen Excelsior ging de reis niet naar Rotterdam maar naar Krimpen a/d IJssel waar Excelsior in zover hun thuiswedstrijden gaan afwerken. Geen stadionlampen met goed licht , ook makkelijk voor de fotografen, maar een amateurveld en dan weet je het wel. Sommige lampen in mijn ogen in een  totaal verkeerd hoek afgesteld waar zelfs de keeperster last van had bij een hoge bal. Denk met een beetje zonnenbrand had je nog bruin geworden. Maar goed, beide teams ervaren dit en gezien de stand na een aantal wedstrijden zochten beide teams naar die drie punten. De eerste helft ging kwa doelkansen naar Telstar maar wist niet tot score te komen net als Excelsior. De tweede helft was een ander verhaal. Het was een vrije trap van Do die door Felice tegendraads werd ingekopt en de stand op 0-1 zette. Excelsior kwam al snel langszij (1-1) maar kwam opnieuw tot score door een eigendoelpunt van Telstar. Een prachtig schot tegen de touwen echter in het verkeerde doel. 2-1.Gelukkig was het Dominique die de defensie van Excelsior te slim af en rand 16 meter de bal in de hoek liet verdwijnen. Beide teams vochten tot de laatste minuut voor de overwinning maar het bleef 2-2. Toch een puntje voor de Witte Leeuwinnen. De foto's zijn niet van hoge kwaliteid zoals ik al vertelde maar het is wat.  Foto's zie menu.

25 okt. 2022. Op dinsdagavond stond de inhaalwedstrijd tegen Ajax op het programma. De tweede thuiswedstrijd met veel publiek was er één met twee gezichten. Ajax begon meteen in de hoogste versnelling en de defensie had het nakijken en liepen de Amsterdamse formatie al snel uit naar 0-3. Echter bleef het team van Marelle Worm  loeren op die enkele kans om tot score te komen wat ook daadwerkelijk tot stand kwam want Kyah werd de diepte ingestuurd en bracht de stand terug tot 1-3. De storm van Ajax was ondanks de tegentreffer niet gaan liggen en liep uit naar een pijnlijke 1-6 nog voor de rust. De vele aanwezigen zullen wel gedacht hebben dat dit naar de dubbele cijfers zou gaan maar die kwamen bedrogen uit. Telstar herstelde zich in de tweede helft en kwam net als Ajax tot slechts één doelpunt. De Witte Leeuwinnen waren meer georganiseerd wat een mooi doelpunt opleverde. Het was Samya die op hoge snelheid op het doel afging en de bal in de verre hoek deponeerde. Uiteindelijk dus een eindscore van 2-7 in het voordeel van Ajax.  foto's zie menu.

21 okt.2022.  De eerste thuiswedstrijd van dit seizoen is een duidelijke valse start na het goede optreden eerder tegen Feyenoord en OHL. In de afgelopen weken was er een opgaande lijn te zien bij het team van hoofdtrainster Marelle Worm maar of het de spanning was voor zo'n eerste thuiswedstrijd of het vele publiek wat op deze wedstrijd was afgekomen, in iedergeval was het een teleurstellend optreden van de Witte Leeuwinnen. We kunnen stellen dat het team weer met beide benen op de grond staan en heel hard zullen moeten werken voor een goed resultaat is nu wel gebleken na het 0-4 verlies tegen Heerenveen. Fouten werden deze avond keihard afgestraft was te zien en dat zal anders moeten aankomende dinsdag met de inhaalwedstrijd opnieuw in het BUKO stadion en wel tegen het sterke Ajax. Gauw vergeten en dinsdag weer knallen!  foto's zie menu. 

13 okt.2022. Wederom een oefensessie voor de Witte Leeuwinnen en deze keer ging de reis naar Belgié waar medekoploper in de Belgische competitie OHL uit Leuven de tegenstander was. Met wat afwezigen door blessures maar gelukkig wel een aantal beloftenspeelsters die het team compleet maakten was het een gelijk opgaande wedstrijd met kansen voor beide teams maar geen van beide wist te scoren in de eerste helft. Na de pauze kwamen de doelpunten en was het al gauw Samya die met een prachtige trap vanaf buiten de zestien meter de keepster van OHL kansloos liet. (0-1) Echter aan de andere kant van het veld zat de gelijkmaker van OHL er ook al snel in helaas. (1-1) Strijd werd er geleverd van beide teams en werd een snelle ingooi beloond met een doelpunt van Femke door een assist van Samya en daar bleef het niet bij want Samya werd opnieuw de diepte ingestuurd en wist opnieuw met een vlijmscherpe pass Femke te bereiken die de 1-3 op het scorebord zette. Net geen geluk in de afwerking voor Lieke en Dominique maar het scheelde niks. OHL weet nog terug te komen op 2-3 maar door fantastische reddingen van onze keepster Kelly bleef het bij 2-3. Een prima resultaat en met een goed gevoel de bus weer in voor de lange reis naar huis. Foto's zie menu.

7 okt.2022. oefenwedstrijd Telstar-Zaanse selectie 10-0.  Helaas was ik niet aanwezig dus geen foto's.

30 sept.2022.  Nipt verlies voor de Leeuwinnen!  De 1e vrijdagavondwedstrijd van dit seizoen voor de Telstar Vrouwen was er één om van te smullen want na het 4-0 verlies tegen ADO  heeft het team van Marelle een flinke stap vooruit gemaakt  kwa organisatie en speelstijl. Beginnen de puzzelstukjes in mekaar te vallen is de vraag. Na een toch wel snelle 2-0 achterstand  kwamen de vrouwen even snel bij elkaar en onrtstond er plots een heel strijdbaar Telstar dat Feyenoord zelfs momenten naar achter drukten. Er waren kansen , hele grote kansen, maar dat was nou net dat dingetje wat ontbrak. Echter was het Anna  (vd V ) die dacht dan maar ik en zich een plekje verworf in het geschiedenisboek van Telstar en het eerste doelpunt van het seizoen  liet aantekenen net voor rust. (2-1). Na de pauze veel strijd en maakten de Telstar Vrouwen het Feyenoord bij momenten nog erg moeilijk want een gelijkspel was mogelijk. Iedereen vocht als een Leeuwin en ondanks de nederlaag kan een ieder terugkijken op een wedstrijd  waar je van leert en ziet dat er mogelijkheden lagen voor zelfs een puntje. Die punten komen vanzelf. Sometimes you win, sometimes you lose and sometimes you learn! . foto's zie menu.

18 sept.2022. De eerste competitiewedstrijd voor de Witte Leeuwinnen vond plaats in Den Haag waar ADO de tegenstander was. Al vroeg werd er verzameld in het BUKO stadion want de wedstrijd was live op ESPN en dat betekent 12.15 uur de aftrap. Gezonde spanning bij de speelsters want wat zou deze dag brengen was voor iedereen de vraag. Zou het naderhand meevallen of is er toch teleurstelling. De wedstrijd bleef aardig in evenwicht in de eerste helft maar echt grote kansen , op één na, bleven uit. Een fout op het middenveld bracht ADO in stelling waar ze wel raad mee wisten en de 1-0 op het scorebord zette wat tevens de ruststand was. In de tweede helft werd de hemelpoort opengezet wat het spel er ook niet makkelijker op maakten. Den Haag wist al gauw hun tweede doelpunt te maken en liep uiteindelijk uit naar een 4-0 overwinning. Dat de score niet hoger uitviel was te danken aan Kelly die met fantastische reddingen de score niet verder liet oplopen. foto's zie menu.

10 sept.2022. In het nieuwe tenue met de nieuwe shirtsponsor Sportcity op de borst werd de laatste oefenwedstrijd voor aanvang van de competitie gespeeld in het BUKO stadion. Tegenstander was Excelsior die al wat jaren op het hoogste podium in het vrouwenvoetbal ,,de Eredivisie Vrouwen" spelen. Een gelijk opgaande wedstrijd met kansen voor beide teams om in de eerste helft de score te openen maar het bleef 0-0. Na de pauze waren het de vrouwen uit Rotterdam die de score opende en de verdediging van Telstar het nakijken gaf. (1-0). Met wat wissels aan beide kanten bleef Telstar de aanval zoeken. Uiteindelijk werd het harde werken beloond met een doelpunt van Lieke die de keepster kansloos liet. (1-1).  Een goede testcase voor de Witte Leeuwinnen want volgend weekend (zondag) wacht de 1e competitiewedstrijd in Den Haag tegen ADO Den Haag. foto's zie menu.

9 spt.2022. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat! De nieuwe hoofdsponsor van de vrouwen1 is voor de komende eizoenen ,,SPORTCITY" .  Deze landelijke fitnessketen heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de Witte Leeuwinnen. Meer info samenwerking Telstar/Sportcity kijk op https://www.sportcity.nl/sportcity-en-telstar-vrouwen-tekenen-driejarig-partnership

Teamfoto en Portretten seizoen 2022-2023

20 aug 2022. Na wat trainingsweken en een trainingskamp in Limburg een week terug (helaas geen foto's) is het nu echt tijd om dit nieuwe team samen in actie te zien. De reis ging naar Katwijk waar de dames1 van Rijnvogels de tegenstander was op wederom een prachtig zonnige dag. Nog niet geheel compleet ivm blessures maar zo goed als kunnen we wel stellen. In de eerste helft was het team af en toe zoekende maar vooral ongelukkig met de afwerking en de buitenspel. In de tweede helft begonnen ze scherp wat resulteerde in twee doelpunten kort na elkaar. (Hassani en Drost) Het derde doelpunt kwam ook op naam van Drost wat tevens de einduitslag was. Er is nog wel wat werk aan de winkel voor de technische staf maar het begin is er en nu met vol vertrouwen naar de volgende oefenpot aankomende zaterdag. foto's zie menu.

9 juli 2022. De eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen was er één met twee gezichten. Lekker voetbalweer in Velsen-Zuid en na de wedstrijd van het beloftenteam mochten de vrouwen1 aantreden tegen het altijd sterke Saestum wat altijd meedoet om de prijzen in de Topklasse. Echter compleet aantreden was er deze middag niet bij want er waren afmeldingen door ziekte, corona en blessures. Geen lekker begin maar dat werd opgelost met enkele speelsters uit het beloftenteam dat er net 90 minuten op had zitten maar het moest maar. Een prima start voor de Telstar vrouwen want binnen 2 minuten zat de bal er al in en kwamen ze op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust werd het 2-0 en eigenlijk niks aan de hand zou je denken. In de tweede helft, met nog meer beloftenspeelsters, kregen ze de ene na het andere doelpunt om hun oren met uiteindelijk een uitslag van 2-5. Een prima tweede helft van Saestum dus kunnen we rustig stellen.  foto's wedstrijd zie menu.

5 juli 2022. Ik zou haast zeggen Massa is Kassa maar zo makkelijk is dat niet. Om nog meer sponsoren te vinden die willen investeren in de Witte Leeuwinnen zijn de speelsters op pad geweest in juni en zijn bij heel veel bedrijven in de regio naar binnen gestapt en hun uitgenodigt om op 5 juli naar het stadion te komen om te luisteren naar sprekers en lekker te genieten van heerlijk eten.  Een zeer geslaagde middag/avond voor de organisatie van de Telstar Leeuwinnen kunnen we naderhand zeggen. Voor ruim 100 genodigden speelden de beide teams een wedstrijd onderling en luisterden men naar een aantal belangrijke sprekers binnen de Telstar organisatie. De avond (16.30 uur tot 20.00 uur) werd afgesloten met koffie met gebak en nieuwe sponsoren vulde hun formulier in. Een fantastich goed georganiseerde avond kunnen we stellen. foto's van de onderlinge wedstrijd en o.a. van de talkshow (presentator Hans de Winter met speelsters Chelly Sascha en Dominique) zijn te vinden in het menu. 

juli 2022. De kop is eraf en de dus rolt de bal weer. Veel nieuwe gezichten bij de Telstar vrouwen en dat was hard nodig want met ook een beloftenteam, dat net als afgelopen seizoen  in hun landelijke klasse blijven uitkomen, komt er dus een team bij en dus werd er hard gewerkt achter de schermen om kwalitatief  goede speelsters binnen te hengelen zoals men dat mooi kan zeggen. Van het beloftenteam van afgelopen jaar maken Isa, Puck, Nienke, Brecht, Anna en Stephanie de overstap naar de Eredivisie. Ook Chelly Drost, afgelopen jaar nog assistent trainer bij de beloften, kon het toch niet laten en besloot weer de voetbalschoenen aan te trekken. Terug op het oude nest zou je kunnen zeggen voor Chelly maar ook keepster Kelly Steen heeft opnieuw de overstap gemaakt naar Telstar en alsof dat niet genoeg is komt ook oud Telstar speelster Dominique Bruinenberg het team versterken. Zij keert de Bundesliga de rug toe en kiest ook voor Telstar. Speelsters die uit de Nederlandse competitie komen en al jaren op hoog niveau voetballen zijn Annemiek Kruijthof, Felice Hermans, Femke Prins, Lune Miedema, Sascha van Zelst, Anna Ursem en Kyah Coady. Van de Ajax beloften heeft keepster Mei Wei Rispens de overstap gemaakt naar Telstar. Al met al een prachtige mix van ervaring en ik wens iedereen heel veel succes in de Eredivisie en welkom bij Telstar.     

         

            

 Programma :

 2022

ADO Den Haag - Telstar 4-0

Feyenoord - Telstar 2-1

16 okt.  Telstar Vrij

Telstar - Heerenveen  0-4

Telstar - Ajax 2-7

Excelsior - Telstar 2-2

Telstar - FC Twente 0-4

Telstar - VV Alkmaar 0-1

PEC Zwolle - Telstar 1-0

Fortuna Sittard 2-2

Telstar - PSV 2-0

2023 (speeldagen nnb)

Telstar - Excelsior 2-1

 Ajax - Telstar  1-0

3 febr. FC Twente - Telstar

10 febr. Teldtar - PEC Zwolle

25-26 febr. KNVB Beker 1/8 finales

3 mrt. VV Alkmaar - Telstar

10 mrt. Telstar - Feyenoord

17-19 mrt. KNVB Beker 1/4 finales

24 mrt. PSV - Telstar

31 mrt. Telstar - Fortuna Sittard

15-16 apr. KNVB Beker 1/2 finales

21 apr. Heerenveen - Telstar

30 apr. Telstar - ADO Den Haag

5-7 mei  Telstar VRIJ

14 mei KNVB Beker Finale

EredivisieCup

18 mei (don.) 

21 mei (zon.)

25 mei (don.)

29 mei (maa.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

www.ronaldgringhuis.nl | All rights reserved ©

to Top of Page