Home RG.nl
AcademyCup 2019
VV Alkmaar O.15
VV Alkmaar O.17
Beloften VV Alkmaar
Portret 18-19
VV Alkmaar
VV Alkmaar Academie
AZ Vrouwen'07-'11
GASTENBOEK
Contact (mail)


 

 

SOMETIMES YOU WIN.

 

 

 

Selectie '18-'19

staf:

Trainer coach: Corina Dekker

Keeperstrainer: Bob Beentjes

teammanager:  Ilse Uljee

Fysio/verzorger: Yasu Hirade, Felicia Konings

Arts: Kay Nagan

 

speelsters seizoen '18-'19:

Robin Beemsterboer

Britt Buscher

Chante Dompig

Puck Donker

Hannah Flapper

Simone Hand

Savanna Hoffman

Emma Hofstra

Stefanie Kemper

Sanne Koopman  

Jip van der Nesse

Rachel van Netten

Lisa Noordeloos

Chimera Ripa

Nicole Stoop

Sammy Uljee

Kim de Wit

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

                                                                                                                                                                                                         

 Nieuws / Wedstrijden

Mrt.2019. De competitie voor de beloften is voor VV Alkmaar uiteindelijk gestrand in de kwartfinales. Een nieuwe opzet dit seizoen met alleen maar beloftenteams maar ook met een soort van play-offs/Nacompetitie. VV Alkmaar heeft van de twaalf wedstrijden echter maar drie keer verloren en zijn ondanks dat nu toch aangewezen om voor plek 5 tm 9 te spelen na het verlies tegen PEC Zwolle in de kwartfinales. Voorlopig staat er nog geen wedstrijd gepland in het programma. Op zaterdag 2 maart speelden de beloftes en het team O.17 een mixwedstrijd met elkaar om zo enig beeld te krijgen welk talent eventueel volgend seizoen een volgende stap kan maken richting beloftes en het A-team. Enkele fotos zie menu.

Nieuws:  In de wintermaanden zijn er ook enkele mutaties geweest bij het beloftenteam. Zo maken Elisabeth Zwerver, Cherise Schelts en Daphne Nierop geen deel meer uit van de selectie.

Nov. 2018. Een totaal ander seizoen dan de afgeloen jaren voor het beloftenteam van VV Alkmaar. De nieuwe beloften- competitie betekent ook niet veel wedstrijden maar juist wel spelen tegen de BVO's. Voor Alkmaar gaat het eigenlijk best lekker echter de vier gelijke spelen brengen niet veel punten op de ranglijst. Van Ajax werd er verloren maar daar zijn dan eindelijk de eerste drei punter op deze koude zaterdag in November. ADO DenHaag werd met 2-0 verslagen. Nog drie wedstrijden te gaan in dit kalenderjaar en hoelijk meer punten voor het beloftenteam van VV Alkmaar. succes

Aug.2018. Het seizoen gaat weer beginnen voor het beloftenteam van VV Alkmaar. Aankomend seizoen niet in de Topklasse maar in een nieuwe beloftenteam competitie bestaand alleen uit BVO clubs. Uitzondering is het KNVB Talententeam CTO Eindhoven dat ook actief is in deze competitie. Voor aanvang van deze competitie gaat er eerst gestreden worden in de KNVB beker competitie tegen jongensteams O.15 zoals JVC AFC34 en Kolping Boys.

 

2018-2019

______________________________________________________________________________

Mei.2018. Het einde van de competitie nadert en het beloftenteam van VV Alkmaar onderleiding van Corina Dekker heeft de nacompetitie niet kunnen ontlopen. Ondanks een goede start na de winterstop met als hoogtepunt het behalen van de kwartfinale van de KNVB Beker,  werden de punten niet altijd eerlijk verdeelt. Mooie overwinningen maar ook onnodig verlies of gelijkespelen maar was het dus uiteindelijk niet genoeg. Voor de winterstop werden er maar 7 punten gepakt uit 11 wedstrijden en dat is gewoon veel te weining en daarom moest er een inhaalrace komen om richting de middenmoot van de ranglijst te gaan. Nu na 10 wedstrijden in 2018 staat de teller op 11punten en is het net niet genoeg om zich veilig te spelen. De laatste wedstrijd is tegen RCL dat ook nacompetitie moet gaan spelen. Ofwel de nummer 10 tegen de nummer 11 van de ranglijst. Eindigt VV Alkmaar op de 10e plaats dan speelt het tegen de 3e periodekampioen van de Hoofdklasse A maar eindigen ze op de 11e plaats dan begint de nacompetitie voor lijfsbehoud tegen de 1e periodekampioen van de Hoofdklasse B. Dus nog één keer knallen in die laatste wedstrijd en de nacompetitie overleven om volgend seizoen weer in de Topklasse te voetballen. Succes

Mrt.2018. Na de magere resultaten voor de winterstop in de Topklasse van het vrouwenvoetbal heeft het team van trainster Corina Dekker het aardig op de rit kunnen krijgen voorlopig kunnen we wel stellen. Twee competitiewedstrijden en vier punten en twee keer een bekerronde doorgekomen en inmiddels doorgedrongen tot de kwartfinales van de landelijke beker met als laatste wedstrijd de uitschakeling op BVO Excelsior Barendrecht wat een sensatie was. Alom tevredenheid voorlopig bij de beloftes maar ze zijn er nog niet. In de competitie moeten er nog wat punten bij gezien de ranglijst en wie weet wat de bekerwedstrijd nog brengt. Wat zou dat mooi zijn. Succes!

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOMETIMES YOU LEARN.

 

Seizoen 2018-2019 

 

KNVB Beker (groep 1-10)

 JVC JO15 - Beloften VV Alkmaar 1-4

Beloften VV Alkmaar - AFC'34 JO15  0-2

Beloft. VV Alkmaar - Kolping Bos JO15 2-2

 

 Competitie Beloften BVO's:

PEC Zwolle-VV Alkmaar  2-2

VV Alkmaar - Heerenveen 3-3

VV Alkmaar-CTO Eindhov.  2-2

VV Alkmaar - FC Twente  1-1

Ajax - VV Alkmaar  4-1

VV Alkmaar-ADO DenHaag 2-0

VV Alkmaar - PEC Zwolle 1-3

Heerenveen - VV Alkmaar 2-3

CTO Eindhoven -Alkmaar 3-0

 

 2019

FC Twente - VV Alkmaar 2-5

VV Alkmaar - Ajax 2-2

ADO DenHaag -VV Alkmaar 2-3

Nacompetitie > Kwartfinale:

PEC Zwolle - VV Alkmaar 2-2

VV Alkmaar - PEC Zwolle 1-4

 

portretten 2018-2019

  

   

  

www.ronaldgringhuis.nl | All rights reserved ©

to Top of Page