Home RG.nl
Academy Cup 2018
VV Alkmaar O.15
VV Alkmaar O.17
Beloften VV Alkmaar
Portret 18-19
VV Alkmaar-FC Twente
Alkmaar-CTO Eindh.
Alkmaar-Heerenveen
AFC'34-VV Alkmaar
Toernooi Loil
Alkmaar-Wartburgia
Beker J.Alkmaar-CTO
Beker. Alkmaar-Excel
VV Alkmaar-Eindhoven
Kerstteamfoto 2017
Alkmaar-PEC Zwolle
VV Alkmaar
VV Alkmaar Academie
Telstar 2011-2017
AZ Vrouwen'07-'11
GASTENBOEK
Contact (mail)


 

 

 

 

SOMETIMES YOU WIN.

 

sponsoren  

 

 

Selectie '18-'19

staf:

Trainer coach: Corina Dekker

ass.Trainer: Kahlid Bhare

Keeperstrainer: Bob Beentjes

teammanager:  Ilse Uljee

Vlagger: nnb

Fysio/verzorger: Yasu Hirade, Felicia Konings

Arts: Kay Nagan

 

speelsters seizoen '18-'19:

Robin Beemsterboer

Britt Buscher

Chante Dompig

Puck Donker

Hannah Flapper

Simone Hand

Savanna Hoffman

Emma Hofstra

Stefanie Kemper

Sanne Koopman  

Jip van der Nesse

Rachel van Netten

Daphne Nierop

Lisa Noordeloos

Chimera Ripa

Cherise Schelts

Nicole Stoop

Sammy Uljee

Kim de Wit

Elisabeth Zwerver

 

 Doelpunten Competitie

Seizoen '18-'19   Doelp. 

Emma

Chimera

Chanté

 

2

2

1

 (bijgewerkt t/m 29 sept)

   

                                                                                                                                                                                                         

 Nieuws / Wedstrijden

Aug.2018. Het seizoen gaat weer beginnen voor het beloftenteam van VV Alkmaar. Aankomend seizoen niet in de Topklasse maar in een nieuwe beloftenteam competitie bestaand alleen uit BVO clubs. Uitzondering is het KNVB Talententeam CTO Eindhoven dat ook actief is in deze competitie. Voor aanvang van deze competitie gaat er eerst gestreden worden in de KNVB beker competitie tegen jongensteams O.15 zoals JVC AFC34 en Kolping Boys.

 

2018-2019

______________________________________________________________________________

Mei.2018. Het einde van de competitie nadert en het beloftenteam van VV Alkmaar onderleiding van Corina Dekker heeft de nacompetitie niet kunnen ontlopen. Ondanks een goede start na de winterstop met als hoogtepunt het behalen van de kwartfinale van de KNVB Beker,  werden de punten niet altijd eerlijk verdeelt. Mooie overwinningen maar ook onnodig verlies of gelijkespelen maar was het dus uiteindelijk niet genoeg. Voor de winterstop werden er maar 7 punten gepakt uit 11 wedstrijden en dat is gewoon veel te weining en daarom moest er een inhaalrace komen om richting de middenmoot van de ranglijst te gaan. Nu na 10 wedstrijden in 2018 staat de teller op 11punten en is het net niet genoeg om zich veilig te spelen. De laatste wedstrijd is tegen RCL dat ook nacompetitie moet gaan spelen. Ofwel de nummer 10 tegen de nummer 11 van de ranglijst. Eindigt VV Alkmaar op de 10e plaats dan speelt het tegen de 3e periodekampioen van de Hoofdklasse A maar eindigen ze op de 11e plaats dan begint de nacompetitie voor lijfsbehoud tegen de 1e periodekampioen van de Hoofdklasse B. Dus nog één keer knallen in die laatste wedstrijd en de nacompetitie overleven om volgend seizoen weer in de Topklasse te voetballen. Succes

Mrt.2018. Na de magere resultaten voor de winterstop in de Topklasse van het vrouwenvoetbal heeft het team van trainster Corina Dekker het aardig op de rit kunnen krijgen voorlopig kunnen we wel stellen. Twee competitiewedstrijden en vier punten en twee keer een bekerronde doorgekomen en inmiddels doorgedrongen tot de kwartfinales van de landelijke beker met als laatste wedstrijd de uitschakeling op BVO Excelsior Barendrecht wat een sensatie was. Alom tevredenheid voorlopig bij de beloftes maar ze zijn er nog niet. In de competitie moeten er nog wat punten bij gezien de ranglijst en wie weet wat de bekerwedstrijd nog brengt. Wat zou dat mooi zijn. Succes!

Dec. 2017. De winterstop is begonnen en de laatste bekerwedstrijd werd op overtuigende wijze gewonnen met 6-0 en dus ook in 2018 gaat de strijd verder. Op 20 januari is er een uitwedstrijd in het bekertoernooi. De tegenstander Oranje Nassau. Voorlopig nu genieten van de winterstop en de feestdagen. 

10 Dec.2017. Dat het de laaste niet echt meezit is wel duidelijk geworden gezien de stand in de Topklasse. Onnodig puntverlies terwijl de meiden zich zelf ook nog eens niet belonen met meer doelpunten want hoeveel kansen wil je hebben in bepaalde wedstrijden en dan is er een voetbalwet die zegt dat als je het zelf niet doet dan doet de tegenstander het wel. Als klap op de vuurpijl in de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar  het verlies tegen RCL. Een RCL dat over de hele 1e helft niet in de buurt is geweest van keepster Nicole en dus zou je denken VV Alkmaar veel beter. Echter scoren is toch moeilijker dan we denken want kans op kans werd niet benut en met een vlijmscherpre counter in de 2e helft neemt RCL de drie punten mee naar huis. Tevens door de slechte resultaten is er afscheid genomen van hoodftrainer Bas en neemt trainer Gideon waar. Hopelijk kan het team het jaar nog goed afsluiten met een overwinning in de 2e ronde van de beker tegen de vrouwen3 van Buitenveldert. Succes meiden. 

 

 

 

wedstrijd info  /   fotoreportages (zie menu)

  

 

 

 

 

SOMETIMES YOU LEARN.

 

Seizoen 2018-2019 

 

KNVB Beker (groep 1-10)

 JVC JO15 - Beloften VV Alkmaar 1-4

Beloften VV Alkmaar - AFC'34 JO15  0-2

Beloft. VV Alkmaar - Kolping Bos JO15 2-2

 

 Competitie Beloften BVO's:

PEC Zwolle-VV Alkmaar  2-2

VV Alkmaar - Heerenveen 3-3

13 okt.VV Alkmaar-CTO Eindhov.

27 okt. Achilles'29 - VV Alkmaar

3 nov.VV Alkmaar - FC Twente

17 nov. Ajax - VV Alkmaar

24 nov.VV Alkmaar-ADO DenHaag

1 dec. VV Alkmaar - PEC Zwolle

8 dec. Heerenveen - VV Alkmaar

14 dec.CTO Eindhoven -Alkmaar

22 dec. VV Alkmaar - Achilles'29

 2019

26 jan. FC Twente - VV Alkmaar

2 feb.VV Alkmaar - Ajax

9 feb. ADO DenHaag -VV Alkmaar

 

portretten 2018-2019

  

   

  

www.ronaldgringhuis.nl | All rights reserved ©

to Top of Page